Contact

Wim van Wel, fotograaf in hart en nieren
Hij woont in Kerk Avezaath en is sinds 2008 actief in de fotografie, nadat hij afstudeerde aan de fotovakschool. Wim zoekt altijd naar die ene mooie foto, dat unieke moment , de emotie, het tijdloze. Om dat te bereiken creëert hij samen met de opdrachtgever eerst de juiste sfeer, zodat er een fijne werkrelatie ontstaat. Zijn sterke punten zijn dan ook: passie, samenwerken, ´relaxed´ en creatief.

Wim van Wel houdt zich graag bezig met modefotografie, waarbij zijn stijl van ensceneren, belichten en uitlichten van een verfijnde smaak getuigen. Deze ´handtekening´ blijft zichtbaar terwijl toch wel degelijk de wensen van de opdrachtgever worden vervuld. Het is nét even dat ietsje meer wat Wim onderscheidt in de fotografie.

Zijn specialisatie ligt in de familie-, bedrijfs- en productfotografie; en de al genoemde sfeeropnamen. Om dat tot grote hoogten te brengen regelt Van Wel bijzondere locaties waar van alles mogelijk is op fotografisch gebied. Wim daarover: ‘Het organiseren van evenementen is een van de dingen die ik graag doe. Het vinden van de juiste locaties die echt iets te bieden hebben voor de deelnemers is de uitdaging. Het lukt heel goed’. Het eerste event met 100 deelnemers (2010) was er één op het gebied van muziek en dans. Deelnemers mochten hun beste kant laten zien in muziek en dans voor een jury. Het accent lag daarbij niet op een wedstrijd, maar op gezelligheid: elkaar ontmoeten en van elkaar leren.

De foto-evenementen (Photography-events) zoals Wim ze nu organiseert, hebben in feite dezelfde achterliggende gedachte. Mensen de mogelijkheid geven te fotograferen en te poseren op unieke locaties.  Zo ontstaan als bijkomend pluspunt nieuwe contacten en samenwerkingen, of adviezen aan elkaar.

W.J.M. van Wel
Ottenhofstat 16
4012 EB Kerk Avezaath
Tel: 06-26925151
info@wvw-fotografie.nl

Registraties:
Kamer van Koophandel: 50467131
BTW nummer: NL011903107B01

Evenementenpagina:
www.wvw-photography-events.nl

Social media:
Facebook
Wim van Wel
WvW Photography Events
WvW Fotografie
WvW Fotografie – Fashion

Instagram
Wim van Wel

Algemene voorwaarden

 

Scroll naar top